Ahad, 22 Mei 2016

Suami Isteri Jual Video Jimak Kerana Kesempitan Hidup.

Akibat dari kesukaran hidup di zaman ekonomi jatuh dan keperluwan dapur serta membiayai dua kanak kanak Sekolah, membuatkan sepasang suami isteri nekat membuka layanan khidmat live seks dirumahnya.

Dimana layanan itu mempertontonkan mereka sedang berhubungan intim, lebih mengejutkan lagi apabila para penonton juga boleh menyetubuhi isteri lelaki itu secara bergiliran.

Menurut laporan liputan6,awalnya pasangan itu membuat live seks di depan 4 orang secara free sebagai percubaan.

Menurut laporan Si suami 33 tahun adalah seorang lulusan Sarjana Information Technology ,namun sejak setahun lalu beliau menganggur akibat di buang kerja.

Manakala isterinya 31 tahun, adalah seorang pekerja kilang yang bergaji rendah, gaji isteri tidak cukup untuk membeli barang keperluan hidup mereka ditambah lagi pasangan itu menpunyai dua orang anak.

Keadaan ekonomi yang semakin teruk, muncul idea live sex tersebut sebagai jalan pintas mencari duit dengan cepat.

Katanya idea itu datang dari isterinya sendiri, tanpa pikir panjang si suami pun setuju, lalu ia mempromosikan khidmat layanan tersebut di sebuah laman web bertajuk “perwira perang(maaf ,tidak boleh di dedah )melati”

Iklan tersebut terus mendapat respon dari beberapa pengguna media sosial, namun katanya pelanggan yang di ambil di tapis dengan ketat kerana takut ada penyamaran.

Katanya pelanggan juga harus di temu duga dan di uji dengan melalui beberapa tahap,bila sudah di anggap percaya baru boleh masuk ke lokasi dimana live seks di adakan.

Kedua pasangan tersebut meletakkan harga sekitar Rm 250 perindividu Hanya untuk menonton saja, apabila ingin mengadakan hubungan intim dengan isterinya harus menambah bayaran dua kali ganda, jumlah penonton dalam sekali tayang hanya berjumlah 4 orang dalam satu malam.

Menurut pihak polis metro jakarta selatan murgianto komisaris, saat isterinya beradengan intim dengan lelaki lain, sisuami turut merakam aksi itu dan menurut pengakuan suspek video itu di ambil untuk koleksi ,katanya.

Kini pasangan tersebut telah di sumbat kedalam penjara metro jakarta setelah ditangkap pada malam khamis , oleh anggota polis penyamaran yang berjaya masuk ke lokasi live seks di adakan yang beroperasi sejak setahun lalu.

Ketika serbuan di buat, pihak polis menangkap 4 orang dan mendapati beberapa barang bukti, seperti kondom, minyak pelicin, camera, dan handphone, serta beberapa rasit pembayaran.

Atas perbuatan mereka itu, kedua-dua pasangan suami isteri tersebut hukuman 10 tahun penjara. Bagaimanapun kedua anak pasangan itu diserah kepada neneknya untuk penjagaan. pasangan berkenan di dapati menikah pada tahun 2010 lalu. -E-berita