Sabtu, 21 Mei 2016

Tiga Budak Lelaki Bawah Umur Ditahan Kerana Mencabul 3 Kanak-Kanak Perempuan Bawah Umur.

Tiga kanak-kanak lelaki bersaudara yang masih berusia di bawah umur terpaksa di hadapkan ke balai polis kerana diduga telah menacabuli tiga kanak kanak wanita yang Juga masih berusia di bawah umur.

Ketiga suspek yang berumur 15,9 dan 5 tahun ini kini sedang menjalani pemeriksaan keterangan ,yang dilakukan oleh unit perlindungan kanak-kanan polis tegal indonesia, berkait kes pencabulan terhadap tiga kanak kanak yang berumur 7,5,6 tahun tersebut.

Terbongkarnya pencabulan itu setelah salah seorang mangsa menceritakan kepada ibunya bahawa suspek yang berumur 15 tahun itu telah kencing dikemaluannya dengan cecair warna putih.

Kemudian setelah ibu meminta kepada anaknya untuk menceritakan kejadian, ibu mangsa kemudian membuat laporan polis sebelum memaklumkannya kepada ibu kedua-dua mangsa lainnya.

Dari pengakuan ketiga-tiga suspek AKP suwarto berkata, mereka melihat ketiga-tiga mangsa tengah bermain masak masak di area sawah, kemudian timbul niat melakukan perkara itu setelah mereka baru melihat adegan video lucah melalui handphone salah seorang abang suspek, katanya pada 19.05.2016

Hingga ke hari ini 21.05.2016 ke kejahatan seksual yang melibatkan enam kanak kanak di bawah umur itu,masih terus di jalankan.-E-berita