Khamis, 2 Jun 2016

Punca Gadis Comel 20 Tahun Maut Dibunuh Kekasih Lepas Bersetubuh

Seorang gadis cantik Heti Sulastri 20 tahun ditemui oleh ibunya sendiri maut di dalam bilik dengan keadan mengaibkan.

Mangsa ditemui dalam berkeadaan bogel dengan tisu di sumbat ke dalam kemaluannya pada Isnin 30.05.2016.

Punca pembunuhan,

0.Heti merupakan seorang buruh kilang di suka bumi jawa barat yang tinggal bersama dengan kedua orang tuanya di kampung berekah.

1.Heti merupakan anak ketiga dari pasangan Suparta 50 tahun dan Maisaroh 40 tahun , dikatakan pada malam pembunuhan kedua orang tua mangsa turut berada di rumah.

2.Berdasarkan hasil penyiasatan Heti maut di bunuh oleh kekasihnya sendiri ketika bertemu janji pada malam kejadian sekitar jam 8:49 malam.

3.Tertuduh dikatakan telah menyelinap masuk ke bilik mangsa tanpa diketahui oleh penghuni rumah lainnya, setelah masuk ke dalam bilik kedua pasangan ini sempat bercumbu seperti pasangan suami isteri ketika ibu bapa mangsa sedang tidur, kata pegawai polis AKBP M Ngajib 31.05.2016.

4.Difahamkan punca kejadian adalah berpunca daripada mangsa telah terbaca masej tertuduh dengan seorang wanita yang di tuduh sebagai kekasih gelap tertuduh selepas selesai bersetubuh.

“Ada pesanan ringkas yang mengajak tertuduh berjalan-jalan, tambah M Ngajib”

5.Heti kemudiannya marah kerana cemburu, pasangan kekasih itu akhirnya bertengkar di dalam bilik.

6.Ketika sedang bergaduh suara Heti menjadi semakin kuat,hal itu membuatkan tertuduh takut dan risau di dengari ayah dan ibu Heti, tertuduh kemudiannya mencekik dan menekap muka Heti menggunakan bantal hingga mati.

7.Kemudian tertuduh membuatkan kematian Heti seperti kes rompakan bunuh dan rogol , dia kemudian mengambil barang kemas, dan dua handphone Heti sebelum lari melalui tingkap bilik Heti.

8.Mayat Heti ditemui ibunya pada 31.05.2016 jam 6.30 pagi, ketika ibunya hendak mengejutkan anak gadisnya itu.

9.Ibunya telah mengetuk pintu bilik Heti tetapi tiada jawapan, ibu Heti akhirnya memutuskan untuk mengintai dari tingkap bilik dan menemui anaknya sudah terbaring kaku dalam keadaan separuh bogel.

10.Penemuan mayat tersebut di adukan kepada suaminya dan jiran Nani 30 tahun, sebelum melaporkan kepada pihak polis atas kes bunuh dan rompakan,

11.Menurut informasi yang di kumpul, tertuduh iaitu kekasih mangsa berjaya di tahan pada 31.05.2016 pada jam 8:30 malam di desanya gunung endut tanpa pergelutan,dan mengaku atas segala perbuatannya.