Jumaat, 1 Julai 2016

Kejam!!! Budak 3 Tahun Diliwat ,Dubur Disapu Balm Dan Dicucuk Solder Panas Hingga Mati.

Hanya kerana dengki dengan pasangan suami isteri yang merupakan saudara sendiri, seorang lelaki 30 sanggup meliwat budak yang masih berumur 3 tahun sebelum membunuhnya dengan sangat kejam di kediri jawa timur.

Seorang kanak-kanak ditemui separuh mati(koma) dengan kecederaan teruk di seluruh badan, kepala, serta luka bakar di bahagian dubur.

Kanak-kanak tersebut sempat di kejarkan ke hospital akan tetapi pada selasa kelmarin tepat pada jam 2.00 malam,kanak-kanak tersebut disahkan meninggal dunia akibat kecederaan yang terlalu teruk.

Setelah pihak polis siasatan atas kematian kanak-kanak  yang mencurigakan itu Sentot Yuniarto pekerja kedai Elektronik yang juga merupakan pakcik mangsa di tahan pada 29.06.2016

Pada awalnya Sentot Yuniarto ditahan kerana memberikan keterangan yang kurang masuk akal serta kelakuannya yang agak pelik semenjak hari kejadian.

Sentot berkata anak saudaranya itu mati akibat terjatuh dari tangga, akan tetapi hasil bedah siasat menemukan luka-luka dibadan mangsa dipercayai akibat dari penderaan.

Suspek yang tidak boleh  mengelak, akhirnya mengaku perbuatannya ,Pihak keluarga mangsa terkejut kerana mereka tidak menyangka bahawa suspek yang baru menikah 6 bulan dengan adik saudara perempuan mereka meliwat dan membunuh anak mereka.

Menurut siasatan awal, suspek juga pernah meliwat mangsa pada mei 2016 lalu, kerana ketagih, suspek kemudian cuba melakukannya semula pada 27.06.2016. Mangsa yang cuba melawan membuat Sentot geram dan membunuh anak saudaranya itu.

Ketua polis kediri Wibowo mengatakan, telinga dan hidung kanak-kanak malang tersebut keluar darah dipercayai dipukul dengan menggunakan hammer besi di bahagian kepala, luka bakar lecet di bahagian dubur mangsa dipercayai di cucuk dengan solder panas dan pemutar skru yang di sapukan balm panas.