Ahad, 17 Julai 2016

Pasangan Kekasih Diarak Orang Awam Setelah Di Tangkap Basah

Baru-baru ini natizen telah digemparkan dengan satu video pasangan kekasih yang ditangkap khalwat, pasangan terbabit telah di bawa berarak oleh orang ramai di tengah-tengah jalan dalam keadaan bogel.

Menurut sumber yang sahih, pasangan tersebut telah ditangkap khalwat oleh orang awam dalam keadaan mencurigai iaitu berbogel di kawasan semak samun dipercayai sedang melakukan zina.

Video berkenaan telah dimuat naik oleh Erlina Ilyas pada 15.07.2016 dan telah di kongsikan hampir 12,000 Erlina Ilyas dalam kenyataannya memberitahu bahawa pasangan kekasih tersebut telah ditangkap basah sebelum diarak dalam keadaan berbogel disepanjang jalan. Kejadian ini dikatakan berlaku di Kota Samarinda Kalimatan Timur.

Video tersebut menunjukkan bahawa pasangan tersebut menangis sambil diarak dalam keadaan yang sangat memalukan iaitu berbogel sambil disorak oleh orang ramai yang melihat keadaan mereka.

Terdapat juga beberapa orang yang melihat kejadian tersebut mengambil kesempatan merakamkan kejadian tersebut.

Penyebaran video tersebut yang telah menjadi viral turut mendapatkan komen yang positif oleh orang ramai yang menyokong tindakan tersebut dilakukan dan tidak kurang juga terdapat pengguna media sosial yang menentang tindakan tersebut yang dianggap sebagai satu tindakan yang tidak berperikemanusiaan kerana mengaibkan pasangan kekasih tersebut.

Pihak polis  mencari penyebar video tersebut yang di percayai telah dirakam dengan menggunakan telefon bimbit untuk membantu siasatan berhubung kejadian tersebut.