Rabu, 3 Ogos 2016

4 Gambar Pelajar Sekolah Agama Dirogol 3 Lelaki Dan Kemaluan Disumbat Batang Ubi Hingga Mati.

mangsa DIrogol sebelum di bunuh
Mayat remaja tersebut yang bernama Vina Lindia
Misteri penemuan mayat seorang remaja perempuan berusia 17 tahun dengan keadaan mengerikan tersangkut di sungai mengundang beberapa spekulasi.

Namun 12 jam selepas penemuan mayat misteri itu, pihak polis yang menyiasat kes terbabit berjaya menyelesaikan kes tersebut.

Mayat remaja tersebut yang bernama Vina Lindia ditemui oleh  seorang lelaki Sapri 52 tahun di Lampung, Kotabumi. Remaja tersebut dipercayai telah menjadi mangsa rogol sebelum di bunuh.

Bermula dari keterangan seorang suspek yang merupakan rakan sekolah mangsa yang tinggal berhampiran lokasi pembunuhan mengaku melakukan kekejaman itu bersama-sama rakannya yang lain.

Polis Kotabumi kemudiannya meneruskan lagi siasatan dan berjaya menangkap 3 suspek yang masing-masing berumur antara 18 ke 28 tahun.

Motif pembunuhan hanyalah kerana tertuduh berkeinginan untuk memiliki handphone mangsa sebelum merogolnya secara bergilir-gilir dan membunuhnya.

Bukan itu sahaja, sebelum mangsa di bunuh dan mayatnya di buang ke sungai, kemaluaan pelajar sekolah agama tersebut telah di sumbat dengan menggunakan batang ubi.

Adegan pembunuhan tersebut telah dilakonkan semula oleh ketiga-tiga tertuduh di kebun kelapa sawit kotabumi sebanyak 36 adengan.

Dalam lakonan tersebut posisi salah seorang tertuduh telah di tukar dengan orang lain kerana tertuduh yang bernama Dedi 28 tahun telah meninggal dunia akibat di pukul oleh orang awam yang marah dengan kejadian yang menimpa mangsa.

Pada mulanya ketiga-tiga tertuduh telah mengikuti mangsa selepas balik sekolah dengan niat untuk merampas handphone dan duit mangsa, Namun begitu apabila sampai di lokasi kejadian, Tertuduh bernama Ari telah memukul kepala mangsa hingga menyebabkannya terjatuh.

Kemudian pukulan berikutnya  telah di lakukan oleh tertuduh bernama Edi dan Budiyono, ketika mangsa telah pengsan barulah ketiga-tiga tertuduh mengambil handpohone dan duit yang ada pada mangsa.

Akan tetapi setelah itu telah timbul pula niat ingin merogol mangsa secara bergilir-gilir yang telah dimulakan oleh Dedi, Budi dan akhir sekali Ari. Aksi kejam memasukkan batang ubi ke kemaluan mangsa telah di lakukan oleh Dedi.

Kemudian tertuduh Ari dan Budi telah memukul mangsa hingga meninggal dunia lalu membuangkan mayatnya ke sungai berhampiran lokasi kejadian.

Bagaimanapun kedua-dua tertuduh yang masih hidup sedang dalam proses pebicaraan.