Sabtu, 20 Ogos 2016

Ingkar Janji Kahwin Selepas Dapat Dara,Gadis 16 Tahun Report Polis

Akibat termakan janji manis seorang lelaki, Anna 16 tahun dengan rela hati menyerahkan kesuciannya kepada kekasih setelah berjanji mengahwininya.

Dalam kejadian yang berlaku pada pukul 3 petang, mangsa telah di hubungi oleh kekasihnya melalui satu panggilan telefon untuk bertemu.

Setelah sampai di tempat temu janji mereka, Anna mengaku dia telah di tarik oleh kekasihnya dan terus membuka pakaiannya sehingga bogel.

Anna berkata bahawa dia sempat melawan namun kekasihnya berjanji akan mengahwininya menyebabkan Anna yang mempercayai janji manis kekasihnya itu akhirnya rebah dan menyerahkan kesuciannya hingga berkali-kali disetubuhi.

Pada keesokan harinya mangsa mendapat mesej daripada kekasihnya yang mahu memutuskan hubungan cinta mereka.

Anna yang terkejut  kemudian pergi berjumpa dengan kekasihnya akan tetapi Anna di pukul dan di suruh untuk melupakannya.

Marah dengan tindakan kekasihnya, Anna kemudian membuat laporan polis berharap pihak polis dapat  menahan kekasihnya itu supaya mereka di kahwinkan.

Bagaimanapun pihak polis Insana Tengah Nusa Tenggara Timur Petrus berkata pihaknya telah melakukan siasatan dan sedang memburu suspek.