Jumaat, 26 Ogos 2016

Pengantin Perempuan Pengsan Dan Dikejarkan Ke hospital Selepas Malam Pertama.

Seorang wanita yang baru saja berkahwin terpaksa dikejarkan ke hospital kerana mengalami kecederaan teruk di bahagian kemaluan selepas mengadakan hubungan intim di malam pertama dengan suaminya.

Kejadian yang berlaku di Coyoacan, Mexico itu dikatakan si isteri, meraung  kesakitan selepas beberapa minit ketika mereka bersama, “isterinya meraung kesakitan akibat saiz kemaluan suaminya terlalu besar dan telah menyebabkan isterinya pengsan, kata adik mangsa.

Selepas kejadian itu, isterinya itu telah di kejarkan ke hospital dan pihak hospital mengesahkan vagina isterinya mengalami kecedaraan dan terkoyak akibat daripada hubungan seks mereka itu.

Kepercayaan orang, khusunya wanita yang berusia muda kemaluan lelaki yang besar dapat membuat hubungan mereka akan menjadi lebih menarik dan memuaskan.

Kononya mereka percaya kenikmatan dalam hubungan intim yang dirasakan jauh lebih nikmat, pada hal dalam faktanya banyak wanita yang tertipu dengan kepercayaan itu dan pada akhirnya terseksa dengan ukuran kemaluan pasangannya yang terlalu besar.

Hingga hubungan intim menjadi satu paksaan yang mahu tidak mahu harus di lakukan dan ingin segera cepat selesai kerana kesakitan.
Beberapa pakar juga menjelaskan meskipun liang vagina wanita memang di ciptakan dengan bentuk elastis dan mengikut ukuran kemaluan, namun vagina juga memiliki batas tertentu untuk menahan rasa sakit jika ukuran kemaluan terlalu besar.

Ramai lelaki berfikir jika memiliki kemaluan besar adalah simbol kejantanan yang hebat, tapi sebenarnya ke elastisan vagina wanita sebenarnya bukan untuk itu, akan tetapi di peruntukkan bagi proses persalinan dan bukan untuk sensasi kenikmatan hubungan intim suami isteri.

Pakar menyarankan kepada isteri yang memiliki suami dengan kemaluan besar agar melakukan pemanasan sebelum berhubungan intim.

Pastikan pelumas didalam vagina boleh membuat penerimaan yang lancar untuk mengurangkan rasa sakit, jika hal ini tidak berhasil cubalah meminta bantuan doktor pakar untuk mendapatkan nasihat.

Kepada lelaki, perlu mengambil berat tentang fakta ini, cubalah anda memahami perasaan pasangan anda, biarlah saiz seperti burung pipit yang penting berkicau sampai azan subuh.