Rabu, 24 Ogos 2016

Suami Ceraikan Isteri !!! Tak Tahan Diminta Nafkah Batin Sekali Dalam 3O Minit.

Tak sanggup memuaskan hasrat isteri, leman 36 tahun memilih untuk menceraikan isterinya Qaren 30 tahun yang baru di nikahinya setahun lalu.

Qaren di ketahui memiliki penyakit Hiperseks selalu meminta di setubuhi sekali dalam 30 minit.manakala leman terpaksa meminum obat kuat untuk memenuhi kebutuhan isterinya selama pernikahan mereka.

Akan tetapi lama kelamaan leman mulai merasa kesal kerana isterinya kerap mengancam akan berlaku curang jika leman tidak sanggup melayaninya lagi.

“Isteri saya tidak pernah puas, 30 minit minta lagi, 30 minit minta lagi. Begitu selanjutnya sampai pagi,” kata leman di sela-sela talak cerainya di Makamah Agama islam 29.06.2016

Leman dapat tahu bahawa isterinya tergolong wanita hiperseks dan juga hal itu diketahui sebagai penyebab perceraian isterinya yang kelima kepada suami sebelum ini.

Semenjak menikah pasangan ini difahamkan tidak memiliki masalah dari segi duit, hanya masalah di ranjang saja” ujar leman dengan nada lembut.

Leman mengaku pada awalnya ia masih boleh memenuhi kehendak batin isterinya yang di bantu dengan ubat kuat, akan tetapi lama kelamaan kesihatan leman semakin menurun kerana pengaruh ubat kuat yang dia amalkan, semenjak dari pada itu Qaren semakin tidak berpuas hati dan mengugut akan berlaku curang.

“Saya sebagai suami merasa tidak dihargai dan dihormati kerana isteri sering mengugut untuk  berlaku curang”kata leman.