Isnin, 8 Ogos 2016

Terkejut!!! Kubur Gadis Berusia 17 Tahun Digali Semula Oleh Pengamal Ilmu Hitam.

Keluarga Gadis 17 tahun, Nur yang meninggal pada Jumaat lalu masih lagi dalam keadaan sedih atas kehilangan anak gadis meraka.

Namun sehari selepas meninggal keluarga arwah dikejutkan dengan penemuan kubur anak mereka dalam keadaan rosak seperti digali semula hingga menampakkan jenazah.

Berdasarkan sumber jawa post, kejadian berlaku di cirebon kampung bojong kulon, menurut saksi yang mula-mula melihat kubur arwah Nur adalah seorang warga emas Suhar 63 yang juga penduduk kampung  di situ.

“Sekitar jam lapan pagi saya lalu di lokasi hendak memindahkan ayam, saya terkejut melihat kubur arwah Nur terbuka semula hingga nampak jenazah Nur.

Kejadian itu di adukan kepada ketua kampung dan orang kampung, setelah diperiksa didapati tali yang mengikat jenazah dah pun hilang, Nur yang meninggal pada jumaat tengah hari dan ditanam pada sebelah petang,

Penduduk kampung percaya kubur arwah Nur telah digali semula pada waktu malam dan di dalangi orang yang menggamal ilmu hitam kerana tarikh dan waktu kematian arwah Nur pada Jumaat.

Menurut cerita orang dulu-dulu sekiranya seorang anak dara yang masih belum berkahwin meninggal pada hari jumaat, ia akan menarik minat pengamal-pengamal ilmu hitam.

Ini adalah kejadian pertama yang berlaku di kampung ini, pihak polis yang dimaklumkan masih lagi siasat penca kejadian dan hingga kini masih belum  ada tangkap dibuat.