Sabtu, 6 Ogos 2016

Wanita Berstatus Isteri Orang Menangis Ketakutan Selepas Kekasih Mati Di Dalam Tandas Rumah.

Seorang wanita berstatus isteri orang berusia 57 tahun menangis ketakutan selepas kekasih gelap yang juga merupakan suami orang mati di dalam tandas rumahnya ketika mereka selesai melakukan hubungan intim.

Dengan rasa menyesalnya Niluh mula menceritakan kisah cinta terlarangnya dengan mangsa, Niluh juga mengaku menjalin hubungan cinta dengan mangsa selama 3 bulan lalu.

Wanita yang masih mempunyai suami, anak dan juga cucu ini terpaksa berterus-terang mengenai hubungan terlarang mereka selepas kekasihnya itu mati di dalam tandas.

Mangsa adalah jirannya sendiri, hubungan kedua-duanya bermula dari pesanan ringkas SMS hingga akhirnya mereka sepakat untuk menjalin hubungan gelap.

Selama menjalin kasih Niluh mengaku mereka sudah melakukan hubungan intim sebanyak 4 kali, Niluh bercerita bagaimana kejadian itu berlaku selepas dia di desak, 

Selepas mereka selesai melakukan hubungan intim mangsa pergi ke bilik mandi dan dia menunggu di tilam tanpa sehelai pakaian.

Namun selepas 15 minit mangsa tidak juga keluar dari bilik mandi dan Niluh tidak mendengar bunyi air lagi, Niluh yang merasa tidak sedap hati, lalu pergi memeriksa dan mendapati kekasih gelapnya sudah terbaring kaku di dalam bilik mandi tersebut.

Difahamkan mangsa juga memiliki isteri dan anak, mangsa juga di kenali sebagai ketua adat di kampungnya Desa Pakraman,bali indonesia.

Siasatan awal mendapati mangsa telah meminum ubat kuat sebelum melakukan hubungan intim bersama Niluh, manakala ketika ditemui, air mani masih melekat dibahagian kemaluan mangsa.