Isnin, 26 September 2016

Gambar Pasangan Suami Isteri Putus Kepala Digilis Kereta

Sepasang suami isteri maut ditempat kejadian selepas terlibat dalam satu kemalangan ngeri antara motorsikal dan kereta jenis Toyota Inova warna Hitam dalam kejadian yang berlaku di Tasik malaya Asahan.

Pasangan suami isteri berkenan dikenali Dedy Syahputra 31, dan Susriani 36, menaiki motorsikal yang di pandu oleh Dedy Syahputra, saksi kejadian menceritakan nahas berkenan bermula dari penunggang motorsikal yang hilang kawalan selepas terlannggar lubang dan jatuh, kereta toyota innoova yang datang dari arah berlawanan tidak sempat mengelak terus menggilis kepala kedua mangsa.

Akibat dari kejadian itu, kepala mangsa Susriani terpisah dari badan dan terpelanting ke dalam aliran sungai berhampiran, Sementara kepala suaminya remuk dan hancur di dalam helmet akibat di gilis kereta tersebut.

Pihak polis dan penduduk setempat yang cari kepala mengsa di sekitar tempat kejadian akhirnya berhasil menemui kepala mangsa dibawah jembatan selepas beberapa meinit, jenazah kedua-dua mangsa di bawa ke hospital untuk bedah siasat.

Video penemuan kepala Susriani.