Rabu, 21 September 2016

Pelacur Di Bunuh Dengan Kejam Kerana Datang Haid Setelah Menerima Tempahan Dari Pelanggan.

Seorang wanita Armi telah di temui maut di percayai telah di bunuh dengan kejam oleh seorang lelaki benama Salim. Wanita tersebut yang dipercayai merupakan seorang pelacur telah di tempah oleh Salim sebelum kejadian tersebut.

Armi dan Salim telah di lihat bersama di ineks kuning Roadside Aceh. Dikatakan bahawa ketika mereka mahu melakukan hubungan seks, Armi sedang dalam keadaan haid dan perkara tersebut membuatkan Salim merasa amat kecewa.

Salim akhirnya mengambil keputusan untuk pulang ke rumah sahaja, tetapi dia telah kembali semula tidak lama kemudian untuk mengambil komputer ribanya yang tertinggal di rumah Armi.

Armi yang meminta tips daripada Salim sebanyak Rp 600 ribu (RM189) bagaimanapun telah mencetuskan pertengkaran antara mereka di rumah Armi tersebut.

Salim menjadi sangat marah dan telah menjanjikan tips Armi akan diberikan duit sekiranya dia mengikut Salim pergi ke suatu tempat, namun begitu ketika sedang menuju ke tempat yang Salim katakan, dia telah membunuh Armi dengan cara menikam lehernya dengan menggunakan pisau dapur yang di ambilnya dari rumah Armi.

"Salim dikatakan bertindak begitu adalah kerana merasa kecewa dengan mangsa yang sedang haid ketika mahu melakukan hubungan seks tetapi Armi yang tetap meminta tips walaupun tidak melakukan hubungan menimbulkan kemarahan kepada Salim," kata Irwan Wakapolres Prabumulih Pesuruhjaya Franklyn FX, lapor sebarkanberita.com.

Armi dikatakan telah dibunuh di Aceh Jalan Kemuning Malabo. Mangsa telah ditemui berbogel tanpa seurat benang pun dalam kedudukan terlentang dan lehernya hampir putus manakala terdapat beberapa kesan lebam di beberapa bahagian.

Salim telah mengaku kepada pihak polis bahawa dia tidak membayar yuran tempahan untuk Armi sebanyak RM 189.

"Ketika hendak pulang ke rumah, suspek tidak membayar duit yang di janjikan kepada Armi RM189," kata Irwan.