Rabu, 7 September 2016

Video Dan 3 Gambar Lelaki Berbogel Minta Singa Membahamnya, Kerana Takut Mati Di Hari Kiamat.

Tidak diketahui dengan jelas punca seorang lelaki yang di anggarkan berumur 20 terjun ke kandang singa di sebuah zoo di chile.

Lelaki berkenan diketahui bernama Franco Luis Ferrada Roman membuka bajunya dan terjun kekandang singa tersebut dengan meneriakkan kata kata keagamaan,berkait tentang hari kiamat.

Lelaki tersebut menjadi perhatian singa lalu di terkam,  pengunjung zoo yang melihat perkara itu langsung menjerit dan panik.
Jeritan
Menurut laporan penjaga zoo sebaik saja farnco berada di dalam kandang,singa singa itu tidak Terus menyerang,akan tetapi kerana Jeritan farnco singa itu segera mendatangainya dan bermain main dengan farnco sebelum menyerangnya.

Penjaga zoo terpaksa menembak mati dua ekor singa yang mendekati farnco,dan berjaya mengeluarkannya dari dalam kandang itu dengan beberapa luka termasuk luka di bagian kemaluannya.

Menurut laporan daily mail kemaluan lelaki itu hampir putus setelah di gigit oleh singa betina..namun ia masih selamat.

Kami percaya mangsa masuk kekandang itu kerana niat ingin membunuh diri,atas perbuatannya itu kami terpaksa kehilangan dua ekor singa satu jantan satu betina.

Kami menembak kedua singa itu dalam keadaan darurat,saat itu tidak ada peluru penenang.Zoo kami lebih sayangkan nyawa manusia dari binatang,kata pengarah zoo,montalva.