Rabu, 12 Oktober 2016

5 Orang Yang Mati Akibat Onani Dengan Cara Melampaui Batas.

seorang wanita muda melakukan onani dengan menggunakan belut
Onani merupakan tabiat remaja yang dilakukan pada masa kini, tidak kiralah sama ada kaum perempuan atau pun lelaki telah manjadi satu tabiat yang menjadi trend masa kini.

Terdapat ramai doktor pakar atau pun ustaz telah mengingatkan akan bahaya dan dosa melakukan onani, namun begitu hal ini tidak terlalu di pandang serius oleh masyarakat kita.

Berikut merupakan senarai 5 orang yang mati akibat daripada onani serta melancap dengan cara ekstrim yang patut anda tahu.

1. Jerome Carpenter

Jeromy Carpenter telah ditemui mati di dalam biliknya dengan kemaluan tercabut dari tubuhnya dan yang paling mengerikan adalah dia telah ditemui mati dalam keadaan tengah memegang kemaluannya dengan menggunakan tangan kirinya. Jerome mati kerana mengalami serangan jantung akibat daripada melakukan 56 kali onani tanpa henti.

2. Melakukan onani sebanyak 42 kali tanpa henti dalam satu malam

Seorang remaja berusia 16 tahun di Brazil telah ditemui maut di dalam biliknya kerana dipercayai telah melakukan onani secara ekstrim sebanyak 42 kali tanpa henti dalam masa satu malam.

Dia telah menghabiskan masa sepanjang malam untuk merangsang tubuhnya dan melakukan onani, rakan sekolahnya juga telah mengatakan bahawa mangsa sememangnya memiliki nafsu yang kuat sehinggakan dia mudah tertarik dengan kesemua wanita tidak kira usia dan segala jenis warna kulit.

3. Renjatan Dildo

Seorang remaja wanita telah ditemui maut kerana terkena renjatan elektrik ketika menggunakan dildo sepanjang 9 inci.

Orang tuanya telah melarang anaknya itu supaya tidak menggunakan mainan seks tersebut, namun secara diam-diam remaja tersebut telah mengambilnya ketika tengah malam dan mencubanya sehinggalah dia telah ditemui mati pada keesokkan pagi dengan keadaan dildo masih melekat di dalam kemaluannya.

4. Menggunakan belut hidup

Hanya kerana rasa ingin tahu bagaimana rasanya onani dengan menggunakan belut, seorang wanita ditemui maut dalam keadaan memilukan.

Kejadian yang jarang sekali berlaku di Batam Indonesia telah menggemparkan penduduk setempat setelah beberapa saksi mengatakan bahawa pada mulanya mangsa hanya ingin mencuba setelah tertarik dengan sebuah video lucah yang menunjukkan seorang wanita muda melakukan onani dengan menggunakan belut hidup yang tersebar di media sosial.

Kemudian mangsa telah pergi ke pasar dan membeli belut untuk meniru aksi dalam video lucah yang di tontonnya.

Menurut dari saksi, muka mangsa telah berubah menjadi biru ketika di kejarkan ke klinik kerana belut telah memasuki kemaluannya.

5. Auto-erotic asphyxiation (cekik leher sambil onani)

Seorang remaja bernama Daniel Harris berusia 21 tahun yang menuntut di Australia telah ditemui sudah tidak bernyawa di lantai dekat tempat tidurnya.

Daniel dikatakan maut selepas melancap secara ekstrim sambil melakukan auto-erotic asphyxiation. Dia temui dalam keadaan separuh bogel dan lehernya diikat tali pinggang yang panjang sampai ke pintu biliknya.

Auto-erotic asphyxiation merupakan cara melancap dengan cara mencekik leher supaya sesak nafas sejenak untuk merasai kenikmatan atau keghairahan. Ini merupakan proses mengurangkan atau menghentikan peredaran darah ke otak ketika melakukan onani untuk mencapai orgasme tahap maksimum.

Dengan mengurangkan aliran darah dan oksigen dapat meningkatkan rangsangan serta menimbulkan sensasi melayang yang dapat meningkatkan kenikmatan orgasme.

Namun begitu, mengurangkan pengaliran darah ke otak ini boleh mengakibatkan anoxia serebrum di mana kekurangan oksigen pada otak boleh membahayakan nyawa kita.