Gambar & Identiti Suami Dera Isteri Dan Paksa Hisap Kemaluan Anak Sendiri.

Susulan kes dua beranak dilayan macam binatang atas mangsa keganasan rumah tangga termasuk dipaksa menghisap kemaluan anak sendiri kini dalam penyiasatan pihak SPRM.

Dimaklumkan mangsa adalah Shahilda Fadhil 22 Sementara Identiti suaminya adalah Nazrin (india muslim) yang merupakan salah seorang anggota SPRM.

Sebelumnya luahan Shahilda Fadhil  yang menjadi mangsa dera secara sexual,dipukul diperlakukan seperti binatang termasuk dipaksa menghisap kemaluan anak sendiri oleh suaminya menjadi viral dilaman media sosial karena tiada diambil tindakan hingga kini sementara report polis sudah dibuat  pada 20 September lalu.

Namun informasi terkini Pihak atasan SPRM telah menerima aduan berkenan dan akan menyiasat lelaki tersebut.

“SPRM tidak akan berkompromi salah laku pegawai,kami bersedia memberi kerja sama dengan pihak polis diraja malaysia, susulan laporan polis mengenai dakwaan seorang wanita dipukul oleh suaminya yang merupakan pegawai SPRM yang tersebar di media sosial baru baru ini.
Sususlan itu SPRM juga telah membuka kertas siasatan tatatertip terhadap pegawai terbabit dan tidak akan teragak agak untuk mengambil tindakan disiplin sekiranya terbukti bersalah.katanya.