Selasa, 1 November 2016

Kemaluan Mayat Lelaki Tak Turun Sebab Amal Perkara Ini Semasa Hidup.

Pelik dan tidak masuk akal apabila kemaluan seorang mayat lelaki tak turun, tapi itulah kisah yang dikongsikan oleh seorang ustaz dalam sebuah ceramah baru-baru ini Dengan tajuk “Kemaluan Mayat Lelaki Tak Turun Sebab wanita penzina”.

Pada kenyataan kisah ini agak terlarang diceritakan dikalangan masyarakat kita pada umumnya, (Funny stories dan bahan untuk mengupat) kalau tak silap kisah ini juga pernah di tulis dalam buku Mastika,dimana kehidupan manusia yang masih jauh daripada Media dan kecanggihan teknologi.

Kemaluan mayat lelaki tak turun, menurut ustaz itu terdapat mayat seorang lelaki yang mati secara mengejut dengan kemaluan tak turun, katanya lelaki ini semasa hidupnya merupakan seorang lelaki kaki perempuan mestipun sudah memiliki 4 isteri.

Selain itu lelaki ini juga dikatakan mengamalkan beberapa amalan ilmu sihir untuk menguatkan tenaga batin.

Allah menunjukkan kuasaannya, menghukum si mati dengan kemaluan tak turun sebagai teguran kepada manusia yang melihat kejadian itu.

Ketika Keluarga memandikan mayat hingga mengkapankan dan membaca Yasin kemaluan mayat lelaki tersebut masih tidak turun-turun.

Dalam kisah ini dikatakan Si isteri terpaksa melakukan hubungan intim dengan mayat suaminya semata-mata untuk menurunkan Erection kemaluan suaminya itu kerana suaminya dikatakan pengamalan ilmu sihir(ilmu hitam).

Fakta Pertama

Dalam sebuah pengamalan ilmu sihir(ilmu hitam) pekara ini sememangnya wujud dan dinamakan dengan ‘Tongkat kapan’ bila sipengamal mati, kemaluannya akan tegang sehingga si isteri harus jimak dengan mayat suami sampai klimaks baru kemaluan mayat akan turun.

Katanya orang yang mengamalkan ilmu ini memiliki kemampuan luar biasa, selain memiliki kemampuan berhubungan seks,  kemaluan juga tidak rasa sakit bila di pukul dengan apapun (kebal) mampu mengangkat beban yang berat seperti batu bata dan 3 biji kelapa hanya dengan menggunakan kemaluan, bahkan ada yang lebih teruk dari itu secara logiknya tidak mampu dilakukan oleh orang biasa.

Pelajarannya bila anda mengenali sesiapa yang memakai ilmu ini mohon jangan dibuat kawan atau di ajak bertandang ke rumah, kerana bahaya untuk ahli keluarga wanita.

Fakta kedua

Death erection selalunya akan terjadi dalam situasi dimana bila seseorang itu mati tegak atau digantung, Jantung akan berhenti berfungsi dan darah akan turun ke bawah bahagian badan dengan tarikan Gravity, memasuki saluran darah Penis sekaligus menyebabkan Erection.. Death erection juga boleh berlaku dengan sebab yang lain seperti Kelemasan (asphyxiation), Kematian mengejut, Keracunan.
Seperti yang pernah berlaku di luar negera, mayat seorang lelaki ditemui di apartement dengan keadaan mayat duduk menggelambung dan kemaluannya tegang, semasa bedah siasat dibuat mendapati, lelaki ini sebelum mati dipercayai melakukan onani sambil hisap gam.

Katanya dalam kedudukan mati seperti ini darah akan mengalir ke titik paling rendah setelah jantung berhenti dan menyebabkan edema atau bengkak.

Perubahan warna dipanggil lividiti. Jika seorang individu mati menegak seperti tergantung, darah yang tidak boleh lagi bergerak ke bawah kerana kaki sudah penuh menyebabkan zakar, yang terdiri daripada tisu erektil, diisi dengan darah dan berkembang.


Ini adalah ereksi mati. Selagi badan kekal dalam kedudukan ini kesannya akan berterusan. Jadi JANGAN RISAU anda masih mempunyai kesempatan ereksi terakhir apabila mati.-Eberita.org