Khamis, 26 Januari 2017

Jaga Isteri Rakan Sampai Ke Dalam Bilik.

Kerana masih mengejar cita-cita ingin manjadi doktor, suami terpaksa berulang alik dari rumah ke kolej, lelaki yang baru berkahwin terpaksa memandu jarak yang cukup jauh dan memakan masa yang cukup lama.

Kesibukan suami ternyata membuat isterinya mawar kurang mandapat kasih sayang, dan jadikan sahabat suaminya sendiri untuk teman dan melepaskan isi hatinya.

Akibat terlalu kerap meluahkan rasa kesepian, mawar akhirnya rebah di pangakuan sahabat suaminya itu yang dikenali sebagi Zaswan, yang di amanahkan untuk menjaga isteri rakannya itu.

Pada awalnya suami hanya ingin zaswan menjaga dan melihat lihat isterinya kerana rakannya itu duduk berdekatan rumah mereka.

Memang dia kerap ke rumah saya, kami bersahabat sejak kecil, jadi saya minta dia untuk menjaga isteri semasa saya tiada dirumah, katanya di pejabat agama.

Saya balik rumah agak lewat, ditambah lagi menempuh perjalanan yang agak jauh, ketika saya sampai dirumah, saya dapati mereka berdua di dalam bilik dalam keadaan bogel.

Saya percaya bahawa mereka telah melakukan hubungan intim, tanpa penjelasan saya jatuhkan talak, katanya.


Untuk bukti kukuh kecurangan isterinya dengan Zaswan, dia turut mendedahkan beberapa screenshoot WhatsApp yang sudah dicurinya dari handphone isteri.