Jumaat, 20 Januari 2017

Smule "Memori Berkasih" Dicemari Aksi Tak Senonoh.

"Saya tak akan maafkan orang yang menyebarkan video tersebut", kata Bella remaja wanita yang menjadi perhatian media selepas video smule dengan seorang lelaki di atas ranjang dalam keadaan mengaibkan (separuh bogel) sambil menyanyikan lagu memori berkasih tersebar dilaman media sosial.

Video smule berkenaan tersebar sejak beberapa hari lalu menerusi akaun Instagram Lambe tureh.

Tidak diketahui dengan jelas motif pemilik akaun tersebut membocorkan video peribadi pasangan berkenaan.

Katanya video berkenan di sedarinya Aldy (bekas kekasih bella) selepas beberapa rakan memaklumkan perkara itu padanya.

Pada awalnya kedua pasangan ini cuba menafikan bahawa orang dalam video smule berkenaan bukanlah diri mereka, namun selepas akaun lambe tureh memviralkan screen shoot percakapan mereka, dimana kedua pasangan itu merayu supaya video itu dipadam menguatkan lagi kebohongan pasangan berkenaan.

Kini kedua akaun pasangan tersebut menjadi mangsa bully natizen, ramai di antaranya menuturkan kata-kata kesat selain menjadikan nasib malang yang menimpa pasangan kekasih ini sebagai pengajaran kepada orang lain.

Bagaimanapun lelaki dalam video mengakui kesilapannya dan memohon agar berhenti membuli serta menyebarkan video berkenaan.sejurus itu bella juga turut meminta maaf kepada ramai dan tidak menyangka video lama berkenaan telah bocor ke laman media sosial.

Sementara Pemilik Akaun Lambe tureh ketika dihubungi pemberita berkata sebenarnya video smule berkenaan didapati dari akaun lama Aldy ketika bercinta dengan Bella.

“Saya tak bocorkan video pasangan itu, mereka sendiri yang mengongsikannya di laman media sosial, saya mendapatkan video di akaun Instagram lama bekas kekasih bella, harapnya kepada semua agar lebih berhati-hati selepas ini, katanya.