Ahad, 12 Februari 2017

Video: Abang Tak Nak Jadikan Yana GirlFriend Abang Ke

Masih ingatkah anda dengan ke pergaduhan dua remaja di pantai kelanang ahad lepas yang dikatan berpunca dari cemburu melihat kekasih di ganggu pelajar?

Dalam kejadian 7 malam itu Sebelum lelaki 18 tahun menyerang pelajar 15 tahun berkenan kedua remaja itu dikatakan bertengang urat di aplikasi Whatsaap dan berlarutan hingga kedua duanya bertemu secara kebetulan.

Ramai sebenarnya yang menafikan punca pergaduhan tersebut bukan pasal perempuan dan mendakawa kes adalah pergaduhan antara kumpulan dua samseng setempat.

Semalam Page My kuala langat telah mendedahkan punca sebenar pergaduhan yang didedahkan oleh mangsa sendiri,puncanya sebab perempuan bernama yana yang telah mengupdate moment “Abang taknak jadikan yana girl Friend abang ke” dan segala bermula dari komen “Adik nak” pada ruangan komen moment tersebut.

Sebelumnya surat kabar tempatan bertarikh 8 Feb 2017 halaman 40 telahpun menulis artikel bertajuk “Serang pelajar ganggu kekasih”

Akan tetapi apa yang dilaporkan akbar berkenan telah dinafikan oleh pihak mangsa dan keluarga mangsa,pendek kata berita yang dilaporkan didalam akhbar berkenaan tidak menceritakan perkara yang sebenarnya berlaku dan tidak menceritkan keseluruhan Episode drama sabun mandi bertajuk “Komen Adik nak”

Akibat dari pergaduhan itu mangsa remaja berusia 15 tahun cedera dikepala dan anggota badan selepas dipercayai dipuku menggunakan topi keledar.