Budak 5 Tahun Parah Dirogol Oleh Dua Orang Warga Emas.

Advertisemen
Dua orang lelaki warga emas terpaksa di tahan kerana didakwa telah merogol seorang kanak-kanak perempuan berusia 5 tahun di Pulau Borneo beberapa hari lalu.

Kejadian tersebut hanya diketahui selepas mangsa dibawa ke hospital kerana mengalami pendarahan dibahagian kemaluan dan terpaksa dirawat kerana mengalami kecederaan yang serius.

Mengikut laporan sumber, mangsa ketika itu baru sahaja pulang daripada sekolah tadika dan di panggil oleh suspek berusia 60 tahun masuk ke dalam rumah.

Ketika berada di dalam rumah berkenaan, suspek memaksa mangsa untuk memasukkan kemaluannya ke dalam mulut dan kemudiannya telah merogol mangsa.

Selepas melakukan perbuatan itu mangsa menangis dan kemudian di berikan sejumlah wang.

Selepas kejadian pertama tersebut, suspek ke dua yang merupakan lelaki berusia 75 tahun (rakan suspek pertama) masuk ke dalam rumah dan melihat kejadian tersebut turut meminta untuk merogol gadis tersebut juga jika tak mahu kejadian itu di bocorkan kepada orang lain.

Di maklumkan mangsa yang tinggal bersama neneknya Siti yang berusia 84 tahun mendapati cucunya menangis dengan teruk selepas balik rumah.

Mangsa kemudiannya dibawa ke hospital untuk membuat pemeriksaan dan doktor memaklumkan bahawa mangsa telah menjadi mangsa rogol.

Nenek mangsa yang terkejut terus membuat laporan polis dan tidak menunggu lama pihak polis terus membuat tangkapan terhadap kedua-dua suspek yang masih berada didalam rumah sama selepas mangsa menceritakan kejadian yang berlaku keatasnya.
Advertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments