Rabu, 22 Mac 2017

Budak Perempuan 10 Tahun Bawa Banyak Duit Setiap Kali Balik Sekolah, Rupa Rupanya...

Indonesia: misteri Soerang budak perempuan berusia 10 tahun mempunyai duit banyak setiap kali balik dari pada sekolah akhirnya terbongkar.

Pekara itu di ceritakan oleh ibu budak berkenan yang mendakwa anaknya itu terlibat dalam mangsa seksual yang dilakukan oleh tiga lelaki dewasa.

Ibu mangsa berkata ia memberikan duit belanja kepada anaknya setiap hari ketika pergi ke sekolah, akan tetapi setiap balik sekolah anaknya itu akan membawa duit dengan jumlah sepuluh kali ganda dari jumlah yang dia berikan.

Bagaimana pun pekara itu terbongkar selepas beliau mengugut anaknya untuk bercerita dan mengaku duit itu dia dapati dari tiga orang lelaki yang merupakan penduduk kampong sama.

Katanya ketiga lelaki terbabit memberikan duit selepas melakukan seks dengan mangsa. Lebih memilukan lagi apabila tiga suspek itu merupakan sedara mara dengan mangsa.

Sebelum ini mangsa pernah dikatakan demam teruk dan mengadu sakit di bahagian kemaluan, namun pekara itu tidak menimbulkan syakwa sangka ibu mangsa.

Bagaimana pun ketiga suspek berjaya ditahan selepas ibu mangsa membuat laporan polis semalam. nama dan lokasi kejadian dirahasiakan atas permintaan ahli keluarga.