Rabu, 15 Mac 2017

Gambar Pasangan Curang Ditemui Mati Melekat

Sepasang kekasih yang di dakwa pasangan curang di temui maut ketika berhubungan intim.

Tidak hanya perselingkuhan yang mecemarkan nama baik kampung Talang Daerah Umatera Barat, tapi kedua-dua mayat juga ditemui dengan sangat mengaibkan.

Mangsa Lelaki Yn (bukan nama sebenar) 35 tahun bersama pasangannya Syarif Hidayatulah 26 tahun ibu anak satu  ditemui maut dengan tubuh masih melekat bersama-sama.

Kedua-dua mayat berkenaan telah dijumpai oleh Ibran pada hari Isnin yang lalu ketika hendak menghantar kad jemputan kahwin ke rumah YN.

Ibran berkata, sebelum dia menemui kedua-dua mangsa dia terlebih dahulu mengetuk pintu rumah mangsa.

Di luar rumah mangsa terdapat dua motorsikal, curiga dengan hal tersebut Ibran kemudian mengintai dari tingkap dan melihat kedua-dua mangsa tapi tidak jelas.

Setelah lama memanggil tiada jawapan dari dalam rumah, Ibran pun memanggil rakannya Rizal yang berkebetulan lalu di situ.

Mereka kemudian memecah masuk ke dalam rumah dan terkejut melihat dua mayat tersebut melekat dalam keadaan bogel di ruang tamu rumah berkenaan.

Kedua lelaki berkenaan memaklumkan kejadian kepada ketua kampung sebelum membuat laporan polis.

Pihak polis Talang  Doni susanto ketika dihubungi pemberita mengesahkan bahawa terdapat kejadian penemuan mayat melekat di kampung Talang Barat,”Memang benar kami menerima laporan dari penduduk setempat bahawa terdapat pasangan curang yang ditemui maut di rumah sewa, namun masih belum diketahui dengan jelas punca sebenar kedua-dua pasangan itu meninggal dunia katanya.

Bagaimanapun kedua-dua mangsa yang dalam keadaan melekat dan bogel itu terpaksa dibawa kehospital untuk di pisahkan. tambahnya lagi.

Gambar pasangan curang ditemui mati melekat