Sabtu, 25 Mac 2017

Remaja Diculik Teman lelaki Selama 29 Hari Dan Dirogol

Pulau Bornoe: Sorang remaja wanita berusia 17 tahun mengalami nasib malang apabila dijadikan tahanan selama 29 hari oleh teman lelakinya sendiri, lebih memilukan apabila ia turut dijadikan pemuas nafsu teman lelakinya itu yang dikenali sebagi Redianto 28 tahun.

Kejadian itu terungkap apabila pihak polis membuat carian selepas kedua orang tua mangsa membuat repot polis sehari selepas mangsa di kabarkan hilang.

Selama 29 hari,mangsa telah di siksa baik secara fisikal mahupun seksual selama dalam tahanan,hal itu di ungkap oleh mangsa sendiri ketika menceritakan keadaannya selama dalam tahanan suspek.

Tidak cukup dengan itu,di dalam Hendpone suspek juga di dapati beberapa video dan juga gambar yang dipercayai sengaja dirakam ketika suspek merogol mangsa dalam bilik berkenan.

Pihak Polis Prabulih Sulawesi menyatakan dalam sidang media semalam ,mangsa di laporkan hilang pada 23/02/2017 lalu.

Katanya suspek mengajak mangsa untuk bertemu membincangkan tentang hubungan mereka,singkat cerita mangsa termakan bujuk rayu suspek dan di ajar bersiar siar.

Melihat mangsa yang sudah dalam kawalan,suspek kemudian mengajak mangsa untuk masuk kedalam rumah.

Ketika itu suspek memaksa mangsa melakukan hubungan intim hingga mangsa terpaksa merelakannya.

Dipercayai suspek yang takut kejadian akan diceritakan mangsa kepada polis membuat keputusan mengurung mangsa di dalam bilik tanpa di ketahui sesiapapun.

Dalam bilik berkenan mangsa di kurung selama 29 hari dan dirogol hampir setiap hari,bahkan katanya mangsa dirogol sampai 5 kali sehari.


Sementara bapa mangsa Romzy tidak dapat menahan sebak mendengar pengakuan anak gadis satu satunya itu berharap agar pihak polis,menghukum lelaki yang telah merusak masa depan anaknya itu.