Sabtu, 29 April 2017

Isteri Gunting Kemaluan Suami Kerana Kaki Perempuan

Kita sering membaca kisah mengenai suami curang dan isteri cuma hanya mampu tengok dah tidak berbuat apa-apa. Namun bagi seorang wanita dari Filipina ini, 

Tidak tahan dengan sikap suami yang kaki perempuan, seorang isteri nekat memotong kemaluan suaminya menggunakan gunting.

Ketika itu Mark Betita 33, sedang tidur di kediamannya di bandar Carles filipina  isterinya Leizel bertindak memotong waktu Maek sedang tidur.

Leisel kini ditahan di balai polis di bandar Carles sementara menunggu perbicaraan kes yang difailkan terhadapnya kerana mencederakan suami.

“Saya tidak menyesal kerana memotong kemaluannya. Ini sebagai hukuman kepadanya kerana kaki perempuan. Saya bersedia berdepan apa-apa kemungkinan kerana tindakan saya ini,” kata Liezel dipetik inquirer.net

Pegawai polis Carles, Alexis Bataga berkata, siasatan menunjukkan Liezel bersama-sama dengan suaminya yang juga penyelia pembinaan minum pada malam kejadian.

“Apabila suaminya mabuk, mereka masuk ke bilik tidur. Tidak berapa lama kemudian, mangsa keluar dalam keadaan berlumuran darah.

“Isteri mangsa didakwa memotong kemaluan suaminya,” kata Bataga. Mangsa dibawa ke hospital namun doktor gagal menyambungkan semula zakarnya.

Leizel menjelaskan dia hanya mahu memberi pengajaran kepadanya. “Saya bosan dengan sikapnya yang kaki perempuan. Dia mempunyai teman wanita baharu baru -baru ini,” kata Liezel.