Isnin, 3 April 2017

Marah Kerana Dituduh Mandul, Suami Rogol Adik Ipar Hingga Mengandung.

Hanya kerana tidak tahan serta marah di tuduh mandul, seorang lelaki berusia 30 tahun sanggup memperkosa adik iparnya sendiri sehingga mengandung 4 bulan sekaligus membuktikan dakwaan isteri terhadapnya tidak benar.

Perbuatan biadap itu dipercayai dilakukan suspek sejak oktober tahun lalu, mangsa yang berusia 15 tahun itu di nodai setiap kali ada kesempatan.

Kejadian tersebut terbongkar selepas kakak mangsa membawa adiknya itu ke klinik kerana mengadu sakit perut, setelah di siasat dan di pujuk akhirnya mangsa mengaku kepada kakaknya sebelum membuat laporan polis di sini pagi tadi.

Bagaimanapun suspek yang bekerja sebagai pemandu lori berjaya di tahan oleh polis tengah hari tadi atas maklumat ahli keluarga.

Menurut cerita mangsa, beliau di ugut akan di bunuh jika kemahuan suspek tidak dipenuhi. selain dari dipaksa melakukan hubungan luar tabii mereka juga sudah melakukan hubungan intim sebanyak lapan kali dan kesemuanya itu berlaku tanpa kerelaan mangsa.

Sementara hasil siasatan awal terhadap suspek mendapati motif kejadian adalah akibat geram dengan sikap isteri yang selalu menuding jari  ke atasnya punca mereka tidak memiliki zuriat, sejurus itu pihak keluarga memohon agar pihak media tidak menghebohkan kejadian berkenaan.