Sepasang Kekasih Kantoi Buat Maksiat Di Tempat Mandi-manda.

Video rakaman sepasang kekasih melakukan benda tidak senonoh di salah satu tempat mandi-manda yang tidak diketahui dengan jelas menjadi tular dilaman media sosial sejak 6 april lalu.

Video berkenaan dipercayai di ambil secara sembunyi-sembunyi oleh seorang individu, pada awalnya video itu disangka seorang lelaki cuba menyelamatkan wanita yang lemas. akan tetapi selepas melihat dengan lebih teliti natizen terkejut apabila  adanya gerakan naik turun di dalam sungai.

Video berdurasi dua minit itu di sebarkan oleh Akaun facebook bernama Aliya(????) ,katanya “ada seorang lelaki dan wanita saling merapatkan tubuh di dalam sungai ketika itu kamera kami berada di posisi yang sangat bagus”

Sejak video itu di muat naik di salah satu group peribadi facebook, video tersebut telah di tonton lebih dari 2 juta paparan setakat ini.

Tersebarnya video berkenaan natizen juga segera menggesa pihak polis untuk segera menyiasat perkara tersebut, bagaimanapun dari percakapan dalam video, kejadian itu dipercayai berlaku di negara jiran Indonesia, namun lokasi tepatnya tidak diketahui. Tonton Video