Selasa, 23 Mei 2017

Budak 8 Tahun Dirogol Dan Bunuh Sebelum Disumbat Kedalam Guni.

Palembang: Misteri kehilangnya Nurfadila Putri 8 tahun pada Jumaat lalu telah membuatkan seluruh ahli keluarga panik serta berita tersebut tersebar meluas ke pendengaran penduduk kampung Marogan Aman. 

Namun begitu, sehari selepas berita kehilangan kanak-kanak tersebut, mayat kanak-kanak malang tersebut telah ditemui di bawah katil rumah jirannya sendiri.

Nurfadila ditemui dalam rumah bapa saudaranya sendiri di bawah katil dalam keadaan tangan berikat tali rapia dan disumbat ke dalam guni.

Apa yang lebih memilukan apabila mangsa tidak memakai seluar dan kemaluan serta duburnya berdarah dipercayai di rogol sebelum dibunuh.

Mashud 63 tahun iaitu nenek mangsa ketika ditemui di hospital Bhayangkara Palembang berkata, mangsa bermain seperti biasa di sekitar rumah bersama kanak-kanak seusianya ketika itu.

Tetapi, pada petang Jumaat lalu mangsa di dapati tidak balik ke rumah selepas bermain sehingga ahli keluarga membuat pencarian yang turut dibantu oleh penduduk kampung, sebelum keesokan harinya mangsa ditemui oleh anak suspek sendiri yang curiga dengan guni yang berada dibawah katil orang tuanya.

Sementara Doktor bedah hospital Bhayangkara mengatakan, terdapat banyak bekas tanda kekerasan di tubuh mangsa diantaranya, di kepala, pipi kiri, dan beberapa bahagian di badannya.

Selain itu katanya lagi, di kemaluan dan dubur mangsa juga terdapat luka yang serius akibat kemasukan benda tumpul.

Mangsa disyaki meninggal sekitar 24 jam sebelum ditemui dipercayai jasadnya dimasukkan suspek kedalam guni dan disembunyikan dibawah katil.

Bagaimanapun pihak polis palembang masih belum menemui suspek yang bernama Ican 33 tahun yang didapati hilang sejak hari kejadian.