Gambar Dan Identiti Mayat Berulat Di Rumah Flat Sri Penara

Seorang lelaki menyerupai wanita ditemukan mati berulat di satu rumah Flat Sri Penara, Bandar Sri Permaisuri, Cheras, KL semalam.

Pada 8.5.17 lebih kurang 1400 pengadu anggota Polis bertugas di Pejabat Pertanyaan Balai Polis Salak South telah terima panggilan telefon dari orang awam beritahu terhidu bau busuk di satu rumah Flat Sri Penara tersebut.

Hasil siasatan mangsa merupakan seorang lelaki melayu. Umur 32 tahun dengan nama panggilan damia johari,Mayat si mangsa ditemui dalam bilik tidur keadaan tertiarap dan kedua-dua belah pergelangan tangan diikat dengan wayar pengering rambut dan kabel pengecas telefon bimbit.

Keseluruhan badan mayat membengkak dan keluar cecair busuk.Pakar patologi dari PPUKM Cheras mengesahkan kematian tersebut lebih kurang 4 hari yang lepas berdasarkan keadaan mayat tersebut. Kesan kecederaan pada luaran badan mangsa tidak dapat dipastikan.

Dimaklumkan mangsa hanya duduk menyewa rumah tersebut seorang diri,Post mortem akan dijalankan pagi esok di unit forensik PPUKM.Facebook mangsa.