Guru Maut Dalam Bilik Hotel Digomol Wanita Berbadan Gempal Dari Atas

Jawa Tengah: Seorang lelaki yang merupakan guru di sebuah sekolah menengah, ditemui maut dalam sebuah bilik hotel, disyaki mengalami serangan jantung ketika melakukan hubungan intim dengan seorang wanita.

Menurut saksi yang mahu dikenali sebagai Ayu merupakan perkerja Hotel itu berkata, "lelaki berusai 40an yang dikenali sebagai Joko itu menyewa bilik sekitar jam 10 malam, sejam selepas itu dia melihat seorang wanita masuk ke bilik berkenan.

Selepas dua jam, perkerja hotel mendengar jeritan seorang wanita minta tolong dari bilik itu, keadaan menjadi kecoh apabila didapati joko sudah meninggal dunia dalam keadaan terlentang dalam bilik itu.

Pihak hotel kemudian memaklumkan kejadian kepada pihak polis. siasatan awal ditempat kejadian mendapati bungkusan ubat kuat serta rokok berdekatan dengan katil

Sementara itu menurut keterangan wanita berbadab gempal itu, mengatakan mangsa mengalami kekejangan ketika posisi wanita itu dari bahagian atas manakala mangsa di bahagian bawah.

Saya pikir dia menikmatinya,oleh sebab itu saya lanjutkan menekan dari atas, Bagaimana pun jenazah sudah diserahkan kepada ahli keluarga untuk perkebumian.