Lelaki Rambut Purple Tampil Buat Kenyataan Mencabar


Selepas dikecam netizen, lelaki yang berambut Purple tampil buat kenyataan mencabar di media sosial, dia yang dikenali sebagai Shahrol Afiszu menganggap dirinya tidak bersalah dalam kejadian yang berlaku di Sungai Sikamat Kajang..

Dalam kenyataan Shahrol Afiszu dimedia sosial mahu orang ramai yang mengecamnya supaya bertanya dulu bukan berlagak pandai.

Dalam posting tersebut juga Shahrol Afiszu dilihat mencabar netizen yang mahu mengutipnya " Wa tunggu juga mana yang sembang nak kutip wa tu, tak laratlah nak layan komen lu orang, marilah wa tunggu, katanya.

Menurut Shahrol Afiszu lagi" kalau budak serban Yusuf Azmi punya semboyan 1 Malaysia boleh turun, nak tahu wa punya semboyan siapa yang turun, mari try kutip"

Sebelum ini rata-rata tahu kejadian yang berlaku kepada 23 pemilik kereta yang menjadi mangsa penipuan syarikat pajakan kenderaan yang menjalankan kegiatan kereta sambung bayar berkumpul di premis simpanan kereta Jalan Sungai Sekamat, Kajang bagi menuntut semula kereta mereka.

Yusuf Azmi merupakan Pengarah Unit Tindakan Khas Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) membawa semua 23 mangsa ke sebuah pusat penyimpanan kenderaan sehingga berlaku kekecohan di tempat kejadian. Wartawan Jalanan - Sumber Sila Meningal