3 Gambar: Kejam Diratah Sebelum Dibunuh.

JAWA TIMUR:Seorang leleki yang merupakan petani terkejut melihat mayat seorang wanita dalam keadaan bogel dan mengerikan dekat sebuah pondok di ladang sawah miliknya di Pasuruan Jawa Timur.

Menurut petani tersebut dia yang hendak ke sawah untuk menuai padi dikejutkan dengan penemuan mayat seorang remaja perempuan dalam keadaan yang mengerikan dipecayai dirogol dan dibunuh.

Lebih memilukan keadaan mayat cukup mengerikan, dimana muka lebam-lebam dan kemaluan mengalami pendarahan seperti disumbat dengan sesuatu yang keras.

Selain itu kepala, bahagian belakang mangsa juga mengalami cedera parah seperti dipukul objek tumpul.

Mangsa di kenali sebagai Eka Yuniarti 17 tahun dipercayai hilang sejak semalam selepas keluar dari rumahnya untuk ke tempat kerja.

Ketua Polis Pasuruan,Tinton Yudha Riambodo berkata, pihaknya bergegas ke tempat kejadian selepas menerima aduan dari penduduk kawasan itu.

“Selepas kami siasat mangsa dilaporkan hilang sehari sebelum dirogol dan dibunuh.

"Barang bukti yang ada merupakan jaket warna biru, seluar jeans dan barang-barang lain menggesahkan mangsa adalah remaja yang dilaporkan hilang sebelum ini” katanya.

"Bagaimanapun katanya hasil bedah siasat yang dilakukan semalam, menggesahkan wanita berkenan dikenali sebagai Eka Yuniarti dirogol sebelum dibunuh.

"Selain mayat yang mempunyai luka di seluruh badan, keadaan di kemaluan mangsa juga mengalami kecederaan teruk."

"Pihak kami percayai mangsa di rogol terlebih dahulu sebelum dibunuh tapi motif kejadian masih dalam siasatan”katanya.

Pihak polis masih belum mana-mana suspek yang dipercayai terlibat dalam kejadian tersebut.