Video Wanita Maut Bergayut Tanpa Baju Di Tingkap Kereta .

Republik Dominika: Seorang wanita maut ketika bergayut dalam keadaan bogel di luar tingkap kereta yang sedang bergerak.

Menurut laporan mStar Online, Dalam kejadian itu, separuh badan Natalia Borodina, 35, yang berada di luar tingkap kereta yang dipandu seorang lagi rakannya telah merempuh papan tanda jalan raya.

Dia dikejarkan ke hospital, namun kecederaannya terlalu parah dan disahkan meninggal dunia.

Bekas suaminya, Alexandr Palagushkin, 37, kini berjuang untuk mendapatkan hak penjagaan anaknya, Ermak, dengan bantuan bapanya.

Palagushkin dan Boris, 58, yang bekerja di bawah Vladimir Putin sedang berjuang untuk menjaga Ermak kerana tidak mahu dia dihantar ke rumah anak yatim Rusia.

Ketika Borodina terbunuh, anaknya sedang dijaga oleh kakaknya di bandar Voronezh, Rusia.
Palagushkin kemudian bergegas ke sana untuk bertemu dengan Ermak.

Polis menahan rakan Borodina yang berusia 32 tahun, Ivanna Boirachuk, dari Ukraine, kerana disyaki memandu di bawah pengaruh alkohol tetapi kemudian dibebaskan.

Boirachuk menggunakan telefon bimbitnya untuk merakamkan aksi Borodina yang dilihat mengeluarkan badannya ke luar tingkap, meletakkan jarinya di mulut sambil ketawa riang.

Beberapa saat kemudian, dia terlanggar papan tanda jalan raya.

Salah seorang rakan mangsa, Elena Korolyova, memberi penghormatan selepas tragedi tersebut.

Dia berkata: "Dia sanggup buat apa saja untuk bantu keluarganya yang miskin. Tiada siapa yang bekerja, hanya dia seorang. Dia mahu berikan yang terbaik, dia mengharapkan masa depan yang lebih baik.

"Sesiapa saja boleh buat silap, mengapa kita harus menilai dirinya dengan hanya satu video? Adakah kita semua sempurna?" - mStar Online