Adik Ipar Saya Sarat Mengandung 5 Bulan 'kantoi' Curang

Advertisemen

Pelbagai permasaalahan rumahtangga yang berpunca dari suami banyak kita dengar pada masa kini, masaalah suami curang, suami hisap dadah, suami kaki pukul, tak bertanggungjawab dan macam-macam lagi.

Hari ini admin nak kongsi satu kisah yang agak menarik untuk sama-sama ambil iktibar dan pengajaran. Kisah ini mengenai dilema seorang ipar apabila mengetahui adik ipar perempuannya berlaku curang.

"adik ipar sy bermain mesej dgn lelaki lain dan mesejnya berunsurkan seks dan ade satu mesej die pergi ke rumah lelaki tersebut untuk "bersama".."bersama" atau tidak sy x tahu, wallahualam.

adik ipar saya (perempuan), dia  sudah  berkahwin dan sedang mengandung 5 bulan. Sepandai-pandai tupai melompat akhirnya ke tanah jua. Akhirnya dia kantoi curang pada suami dia..

masej terlihat bertarikh bulan ini.. dan ada beberapa mesej yang lelaki tersebut meminta duit dan adik ipar saya memberi duit pada lelaki tersebut menggunakan duit nafkah yang suaminya beri setiap bulan.

Masuk ini dah kali kedua kantoi, adik ipar saya ni bermasej seks degan lelaki tersebut, keluarga mentua  tahu akan perkara tersebut tetapi mereka sembunyikan perkara ini pada si suami degan niat ingin selamatkan perkahwinan ini.

soalan sy patut ke keluarga mentua terus sembunyikan perkara ini dari si suami? mohon warga krt terutamanya jika ada ustaz/ustazah yang boleh beri pendapat atau nasihat di siniAdvertisemen

Disclaimer: Gambar, artikel ataupun video yang ada di web ini terkadang berasal dari berbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika ada masalah terkait hal ini, Anda dapat menghubungi kami disini.
Related Posts
Disqus Comments