Isteri Tergamak Melakukan Perbuatan Terkutuk DI Hadapan Anak


KAJANG - Seorang isteri tergamak melakukan hubungan seks bersama teman lelakinya semasa ketiadaan suaminya di rumah dan melakukan perbuatan terkutuk di hadapan anak bongsunya yang juga merupakan orang kelainan upaya (OKU).

Perbuatan terkutuk itu dilakukan oleh wanita terbabit di rumahnya di Sungai Jelok, ketika suaminya tiada kerana menjaga ibu yang sakit.

Kejadian tersebut terjadi sejak September lalu itu terbongkar selepas jirannya memaklumkan kepada suami wanita terbabit.

Difahamkan, sepanjang ketiadaan suaminya, tiga anak pasangan terbabit berusia enam, sembilan dan 11 tahun tinggal bersama isterinya, kata Ketua Polis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Dzaffir Mohd Yusof.

"Manakala anak tirinya yang berusia 11 tahun memberitahu suami wanita itu bahawa ibu mereka bersama teman lelakinya melakukan hubungan seks dan akan mengarahkan anak bongsunya untuk melihat perbuatan terkutuk berkenaan.

"Ekoran dari kejadian itu menyebabkan anak bongsu itu kini trauma. Malah ibu serta teman lelakinya turut menunjukkan aksi tersebut di hadapan dua lagi anaknya," katanya.

Beliau juga telah membuat satu laporan polis pada 23 November lalu dan dari hasil maklumat dan risikan, isteri serta teman lelakinya yang masing-masing berusia 35 dan 46 tahun telah ditahan di sebuah restoran di Jalan Semenyih Sentral, Semenyih, kira-kira jam 7.30 malam, semalam.

Jelasnya lagi, kedua-dua suspek kini direman tiga hari bermula hari ini bagi membantu siasatan.

Kes disiasat di bawah Seksyen 15 Akta Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017 kerana menyebabkan seseorang kanak-kanak memerhati orang itu atau mana-mana orang lain sedang melakukan aktiviti yang bersifat seksual. Sumber: Sinar Harian. Editor: Atila Atasha