Kanak-kanak 6 Tahun!!! Mati Di Rogol


INDIA, Negeri Haryana, Digemparkan dengan kejadian kekejaman, seorang kanak-kanak perempuan berusia enam tahun di rogol. Kematiannya di sahkan akibat kemaluan mangsa di rodok mengunakan objek keras.

 Menurut laporan Times of India, bedah siasat yang di jalankan menemui kesan kecederaan teruk di dalam saluran dubur serta saluran peranakan mangsa.

"Mangsa mati akibat diseksa pada kemaluan serta dubur dirodok dengan kayu sepanjang 24 sentimeter. Rodokan kuat dan kasar itu menyebabkan kecederaan serius," kata Dr Reetu Gupta yang melakukan bedah siasat.

Polis telah membuat soalsiat kepada beberapa individu antaranya anggota keluarga ibu bapa mangsa tetapi masih tiada penahanan yang di lakukan.

Mayat mangsa ditemui berdekatan rumahnya selepas budak itu hilang dari rumah dipercayai diculik pada malam sebelum kejadian.

Bapa mangsa yang bekerja dengan sebuah kilang kain perca berkata, dia bekerja pada malam kejadian dan anaknya disedari hilang oleh isterinya pada sebelah pagi.

Pasangan itu yang tingal di atas sebidang tanah bersama-sama empat keluarga saudara-mara. Pasangan itu mempunya tiga lagi anak, dua lelaki dan seorang perempuan.

Penduduk kampong menerima berita kehilangan mangsa dari keluarganya, melancarkan gerakan mencari sebelum mayat mangsa di temui tidak jauh dari rumahnya. Sumber : Harian Metro Editor : Atila Atasha