Measophillia: Peringatan Pada Para Ibu Yang MengandungMeasophillia satu penyakit dimana kaum lelaki lebih bernafsu kepada wanita mengandung terutama "babybump" yang kelihatan seksi dimata mereka.

Bagi golongan normal gambar-gambar ibu mengandung kelihatan biasa sahaja, namun kita sendiri tidak tahu apa yang difikir atau dibayangkan oleh golongan Measophillia ini.


Ibu mengandung perlu lebih berhati-hati kerana golongan ini sudah mewujudkan kumpulan sendiri di media sosial antaranya di aplikasi "whatsApp dan WeChat untuk berkongsi gambar ibu-ibu mengandung bagi memuaskan nafsu mereka.

Ibu-ibu tidak perlu berbangga dengan berkongsi gambar "babybump" kerana ia boleh memudaratkan diri sendiri. keseronokan para ibu mengandung untuk berkongsi gambar ketika mengandung membuat kan diri mereka berada dalam bahaya. 

Peringatan untuk ibu mengandung jangan mudah berkongsi gambar di media sosial. Tampa di sedari gambar anda akan tersebar kepada golongan golongan berpenyakit measophilia. 

Kami sekadar berkongsi dan memperingati tentang keburukan jika terlalu aktif berkongsi gambar yang kelihatan biasa bagi golongan normal tapi bahaya untuk golongan Measophillia. Editor : Nsuhaili