Selepas Mengetahui Isterinya Curang, Lelaki ini Menjadi Tidak Waras dan Menghilangkan DiriSeorang lelaki dilaporkan telah menghilangkan diri dan dipercayai tidak waras selepas mengetahui isterinya curang.

Lelaki ini dikatakan baru pulang dari offshoe telah mendapati isterinya mempunyai kekasih dan telah menghilangkan diri setelah mengetahui kecurangan isterinya. 

Ibunya berkata dia baru mengetahui kejadian yang menimpa anaknya dan masih tidak mendapat apa-apa berita tentang dimana anak lelakinya berada di sekarang. 

Menurut ibu lelaki yang hilang ini juga, gara-gara kecurangan menantunya itu menyebabkan anaknya menjadi kurang waras.

Selain anak lelakinya yang hilang, ibu lelaki hilang yang hanya dikenali sebagai Karen juga turut tidak tahu di mana keberadaan cucunya sekarang.

Karen berharap menantunya pulang untuk membatalkan perkahwinan mereka di Jabatan Pendaftaran Negara.

Selagi Karen tidak menjumpai anaknya, Karen tetap tidak akan menangisi kehilangan anaknya dan berharap akan menemui anak lelakinya secepat mungkin.

Rakan lelaki berkenaan telah menyebarkan nombor telefon yang boleh dihubungi dan meminta orang ramai yang mengenali atau terjumpa lelaki berkenaan menghubungi ibu dan adiknya di talian 019-8346373 (ibu), 016-8528049 (adik), atau bawa terus ke balai berdekatan.

Lelaki yang tidak mahu dikenali itu juga berkata, ibu lelaki hilang ini sanggup pergi Miri dari Bintulu semata-mata mahu mencari dan membawa anak lelakinya pulang. 

Beberapa gambar telah tular di media sosial sejak berita tentang kehilangan lelaki ini.