Video Abang Nak Tegur 2.0 Duet Dengan Isteri Dapat Banyak Like


Datuk Aliff Syukri dikatakan telah menampilkan lagu terbaharu Abang Nak Tegur versi 2.0 duet bersama isterinya, Datin Nur Shahida itu kini seolah-olah sudah mula diterima netizen.

Terdahulu, lagu Abang Nak Tegur versi Datuk Aliff Syukri dan Nur Sajat dikecam teruk oleh netizen sehingga menerima hampir 300,000 'dislike' berbanding 4,000 'like' di laman Youtube.

Difahamkan, video lagu terbaharu bersama isterinya itu yang dimuat naik oleh KRU pada dua hari lalu diterima baik oleh netizen sehingga mencapai 117,000 'like berbanding 6,000 'dislike'.

Sementara itu, menerusi ruangan komen, rata-rata netizen suka dengan versi ini dan menyifatkan duet suami isteri jutawan ini lebih baik daripada versi asal lagu yang berduet bersama Sajat.

Namun biarpun baru dua hari dimuat naik, video lirik Abang Nak Tegur 2.0 kini sudah dipertontonkan lebih 600,000 pengguna berbanding video asal yang setakat ini mencapai hampir 3.5 juta tontonan dalam tempoh dua minggu.

Duet Aliff Syukri bersama isterinya itu juga kini trending di nombor satu di laman Yotube Malaysia. Sumber: Astro Awani. Editor: Atila Atasha