"Bak Datang Sihir" - Raf Yaakob

Advertisemen

Bagi sesetengah pengikut laman sosial, melihat kebahagiaan orang lain yang ditunjukkan membuat mereka berasa sakit hati dan benci.

Perkara itu turut menimpa pasangan yang baru berkahwin iaitu Raf Yaakob dan juga Mawar Rashid yang sering berkongsikan detik-detik bahagia terutamanya di laman Instagram.

Baru-baru ini Raf menerima nasihat dari pengikut Instagramnya yang menasihatinya agar tidak terlalu menunjuk kebahagiaan kerana bimbang di sihir.

Hendak dijadikan cerita, Raf turut melayan komen berkenaan dan turut mencabar orang lain untuk menghantar sihir kepadanya.

Raf berkata individu tersebut jelas tidak mengenali keluarganya malah meminta dia bertanyakan kepadanya tentang sihir secara peribadi di Instagram

Walau apa pun, lebih baik berdiam diri dan tidak ambil serius kerana tiada sesiapa mahu rumahtangganya berlaku keretakan lebih-lebih lagi angkara sihir.

Raf dinasihati agar tidak menghiraukan suara-suara di laman sosial yang tidak mengetahui perkara sebenar di sebalik tindakan seseorang. Editor:Farhana

Advertisemen

Related Posts
Disqus Comments