Dera Dan Paksa Kanak-Kanak Seks Dengan Anjing

Advertisemen

SCOTLAND: Seorang wanita ditangkap pihak berkuasa tempatan selepas didakwa memiliki filem berunsur lucah buatan sendiri ketika di rumahnya di Livingston, Scotland.

Suspek dikenali sebagai Suzy Cairns ditahan di rumahnya selepas pihak berkuasa mendapat laporan mengenai kes terbabit.

Cairns, 39, telah mengaku bersalah di atas dua tuduhan memiliki bahan lucah di antara bulan Februari 2016 dan April 2017.

Dia juga mengaku memiliki video tidak senonoh di mana seorang kanak-kanak disiksa secara kejam kemudian dipaksa melakukan seks dengan anjing.

Difahamkan, perbuatan jahatnya itu dikatakan telah dirakam di mana ia memaparkan rakaman terbabit sedang mengadakan hubungan terlarang dengan anjing peliharaanya.

Dalam pada masa yang sama, turut kelihatan adalah sejenis krim berwarna putih turut kelihatan semasa perbuatan terlarang tersebut sedang berlaku.

Suspek dipercayai telah merakamkan aksi yang memalukan itu melalui telefon bimbitnya.

Walaupun butiran yang diperolehi tidak lengkap, namun pihak polis mendakwa bahawa suspek telah melakukan perbuatan sumbang itu dengan anjing.

Menurut seorang Pendakwa Raya, perbuatan tersebut muncul seperti dirakamkan sendiri di mana membabitkan tertuduh dengan anjing peliharaannya.

Menurutnya lagi, haiwan terbabit yang dikenali dengan nama Labrador dipercayai berada di rumah suspek ketika pihak polis mencarinya pada Mac yang lalu.

Dia juga berkata bahawa tiada kategori 'A' yang menunjukkan aktiviti seksual yang menembusi kanak-kanak terbabit.

Tetapi terdapat tiga kategori 'B' yang menunjukkan aktiviti seksual yang tidak menembusi dan 161 gambar dalam kategori 'C' paling serius.

Selain itu, katanya, terdapat satu kategori 'A' yang membabitkan kanak-kanak serta video lucah yang melampau menunjukkan hubungan seks dengan anjing itu.

Semua ini diperolehi menerusi rakaman yang dibuat suspek.

Neil Stewart, selaku peguam kepada suspek dalam pada masa yang sama turut mempertahankan diri dengan berkata bahawa dia berpendapat bahawa laporan kerja sosial jenayah yang biasa mengenai latar belakang pelanggannya diperlukan sebelum dikenakan hukuman.

Tambahnya lagi, "laporan itu mungkin mendedahkan beberapa maklumat lain. Pada masa ini, saya tidak akan menjemput mahkamah untuk memanggil apa-apa bentuk laporan lain. "

Sheriff Peter Hammond juga meminta laporan latar belakang dan penilaian yang mempunyai kesesuaian dengan Cairns untuk penandaan di bawah perintah berkurung elektronik.

Pihak berkuasa menahan suspek dan memasukkan namanya dalam senarai daftar pesalah seks dengan serta-merta dan hukuman ke atas suspek di tangguhkan sehingga laporan selesai. Sumber: Mirror.co.uk, Editor: AmiraAdvertisemen

Related Posts
Disqus Comments