Disangka Senjata Berbahaya, Rupanya 'Zakar Panjang'

AdvertisemenAMERIKA UTARA: Seorang lelaki ditahan pihak berkuasa tempatan selepas dipercayai bertindak diluar jangkaan dengan menakutkan pekerja sebuah hotel di sini tersipu malu gara-gara pihak polis menyangka dia memiliki 'senjata berbahaya'.

Walaubagaimanapun, selepas pegawai polis terbabit meraba 'senjata' berkenaan, polis terbabit menyedari bahawa ia adalah alat sulit suspek. 

Satu rakaman telah diambil dan ia agak memalukan di mana suspek hanyalah memakai seluar dan tidak berbaju ditahan pihak berkuasa selepas melakukan kekecohan di hadapan kaunter menyambut tetamu hotel terbabit.

Hasil daripada rakaman terbabit, suspek kelihatan menundukkan kepalanya semasa pihak polis sedang memeriksa badannya, sebelum menemui ‘objek’ yang meragukan itu. 

Pegawai terbabit kemudiannya turut memeriksa sekitar poket kiri lelaki terbabit dan meraba ‘sesuatu’ beberapa kali.

Namun, mereka mula menyedari ‘objek’ tersebut adalah zakar milik suspek yang disifatkan 'panjang'.

Menurut laporan daripada portal antarabangsa, Mail Online, rakaman tersebut telah menimbulkan pelbagai reaksi dalam kalangan pengguna media sosial Reddit.

Rata-rata pengguna merasakan tindakan tersebut melucukan dan tidak menyangka perkara sebegini akan berlaku. 

Seorang pengguna di laman sosial terbabit berkata; "Polis kelihatan sangat kagum dengan (zakar yang ‘panjang’) dan pada masa yang sama mereka turut berasa malu." 

Manakala salah seorang lagi turut menambah; “Walaubagaimanapun, ini adalah baik kerana ia bukanlah  senjata berbahaya.” Sumber: Mail Online, Editor: Amira 

Advertisemen

Related Posts
Disqus Comments