Kekasih Curang Di Tangkap Ketika Bersama Lelaki Lain.

Advertisemen

Curang ataupun tidak setia merupakan salah satu faktor terjadinya perbalahan di antara lelaki dan juga wanita.

Curang boleh berlaku disebabkan atas beberapa sebab seperti, kebosanan, keperluan yang tidak dipuaskan, keseronokan ataupun hanya mahu membalas dendam sahaja.

Hubungan sulit ini juga turut menjadi penyebab kepada keretakan perhubungan apabila ianya membawa kepada perasaan tidak selamat, perasaan tidak amanah, tidak menghormati, komunikasi satu hala, dan juga pergaduhan yang berterusan.

Terdapat pepatah mengatakan bahawa “kepercayaan ini adalah seperti kertas, sekali ia remuk, ia tidak boleh dibaiki”.

Mungkin ini adalah penyebab mengapa ramai pasangan berakhir dengan perpisahan.

Gambar-gambar di bawah menunjukkan bagaimana seorang lelaki yang mengesyaki pasangannya curang dengan lelaki lain.

Keadaan ini membuatkan lelaki terbabit meminta Dennis Cee dan ahli pasukan untuk membantu dia mendapatkan jawapan sama ada syak wasangkanya adalah betul ataupun sekadar mainan semata-mata.

Dennis Cee dan pasukannya memasang kamera dan mengikuti kehidupan seharian kekasih lelaki tersebut ke mana-mana beliau pergi.

Hasil daripada pemerhatian mereka, akhirnya telah menunjukkan yang sememangnya perempuan itu mempunyai pasangan lain.

Lelaki tersebut yang terkejut dengan perkara terbabit bertindak mengetuk pintu kereta untuk berhadapan dengan pasangan tersebut tetapi dia terkejut tatkala melihat kekasihnya itu sedang dalam keadaan berbogel.

Lelaki yang bersama wanita itu tidak membuka pintu kereta malah dia telah menolak keluar perempuan itu keluar dari pintu dan terus meninggalkan mereka.

Perempuan yang kantoi itu berang apabila mengetahui kekasihnya telah mengekorinya.

Jelas kelihatan daripada video terbabit apabila lelaki itu kelihatan sungguh kecewa dan sedih apabila mengetahui kekasihnya telah curang.

Dalam satu malam, dua lelaki telah meninggalkan perempuan terbabit akibat daripada perbuatan dan sikapnya sendiri. ‘

Video ini jelas menunjukkan bahawa menghormati diri sendiri atau ‘self-respect’ sangat penting agar sifat saling hormat menghormati dapat diamalkan dalam kehidupan.

Curang bukanlah alasan untuk sebarang masalah yang dihadapi dalam mana-mana hubungan.

Adalah lebih baik sekiranya setiap pasangan berbincang terlebih dahulu untuk menyelesaikan masalah dengan pasangan masing-masing.

Namun, sekiranya ianya tidak berjaya, maka memutuskan hubungan adalah jalan penyelesaian yang terbaik berbanding memilih untuk menjalinkan hubungan sulit. Sumber: Taikotai.tv, Editor: Amira


Advertisemen

Related Posts
Disqus Comments