Lelaki Britain ditahan semasa melakukan seks di beranda hotel

Advertisemen

THAILAND: Polis telah menahan seorang pelancong Britain pada pukul 4 masa tempatan semalam gara -gara seorang wanita maut terjatuh dari beranda di hotel Pattaya semasa sedang melakukan seks. Lelaki yang bernama Reece Vella, 25 telah ditahan petang semalam, semasa pulang dari bekerja di bar, mangsa Wannipa Janhuathon, 26 mati awal pagi Sabtu lalu.

Pendarahan yang banyak dan kecederaan yang teruk di kepala serta patah di bahagian tulang badan, mayat disahkan mati di tempat kejadiaan semasa ditemui di bawah hotel dalam keadaan berbogel bersama setengah bungkus dadah dipercayai milik pasangan ini untuk perangsang seks.

Semasa polis melakukan serbuan ke dalam bilik lelaki itu pihak polis menjumpai pakaian serta kondom yang sudah digunakan tetapi suspek tiada di tempat kejadiaan.

Semasa ditahan, lelaki dari Birmingham itu hanya memiliki dua buah  telefon bimbit dan salah satu darinya dipercayai milik mangsa (Wannipa).

Reece mengaku sejak dia berada di Thailand empat bulan lalu, wanita itu ke biliknya lalu mangsa terjatuh semasa mereka melakukan hubungan seks di beranda. Reece yang masih terkejut dengan kejadian itu berpindah ke hotel lain sejurus kejadian itu berlaku.

Menurut pihak polis, Recce boleh disabitkan kesalahan kerana melibatkan kecuaian hingga menyebabkan kematian dan tinggal melebihi tempoh visa yang telah ditetapkan serta mencuri motosikal semasa malam kejadiaan. Sumber: Daily Mail. Editor: Ila


Advertisemen

Related Posts
Disqus Comments