Wanita Nyaris Maut Gara - Gara Belut

Advertisemen

SEMAKIN canggih teknologi, semakin sempit pula pemikiran kebanyakan manusia zaman sekarang. Demi mengejar populariti di laman sosial, sanggup melakukan perkara-perkara yang boleh memalukan diri sendiri.

Seperti apa yang hendak di kongsikan ini, demi mencari aksi sensasi, seorang wanita berasal dari China nyaris maut apabila memasukkan belut ke dalam alat sulitnya ketika mengadakan siaran secara langsung menerusi platform haram, Tiger.

Sebelum membungkus belut tersebut dengan kondom dan memasukkan ke dalam alat sulitnya untuk melakukan masturbasi.

Malangnya belut itu telah masuk ke dalam badannya menyebabkan dia terpaksa dikejarkan ke hospital. Pembedahan terpaksa dilakukan untuk membuang belut berkenaan dan Zhang dikatakan hampir hilang nyawa.

Apa yang lebih malangnya, aksi jijik itu telah dirakamkan dan ia telah tersebar meluas menyebabkan polis telah mengambil tindakan ke atasnya. Dia bersama 22 orang yang lain yang terlibat dalam operasi Tiger telah ditangkap.

Menurut laporan, Tiger mempunyai lebih sejuta pelanggan dan memperolehi RM822,571 dalam masa dua bulan beroperasi. Sejak Januari lalu. Editor: Amylea NazrulAdvertisemen

Related Posts
Disqus Comments