24 Feb 2018

Rogol Dan Rodok Dengan Besi Sehingga Usus Terkeluar


INDIA: Seorang wanita disyaki telah dirogol dengan kejam apabila dia dijumpai dengan usus yang terkeluar dengan keadaan yang sangat lemah selain turut di rodok dengan sebatang besi di bahagian kemaluannya di Dinajpur.

Kejadian itu difahamkan telah berlaku pada ketika mangsa dikatakan berjalan berseorangan selepas dia menghadiri satu pesta di daerah itu sebelum ianya di sapa oleh suspek.

Ketika melalui kawasan yang agak gelap suspek bertindak menyapa mangsa dan terus mengheret mangsa ke bawah jambatan dan segera merogolnya.

Oleh kerana mangsa melawan, suspek bertindak dengan kejam apabila suspek segera mengambil sebatang besi yang berhampiran dengan mereka lalu merodok ke dalam kemaluan mangsa.

Sebaik sahaja selesai merogol mangsa, suspek bertindak meninggalkan mangsa dan mangsa berjaya ditemui oleh seorang lelaki yang dikenali sebagai Dhamu Soren selama lebih kurang 18 jam.

Berdasarkan maklumat, Dhamu dikatakan sedang berjalan melalui kawasan terbabit lalu di menjumpai mangsa dalam keadaan tidak sedarkan diri selain turut melihat sedikit usus kecil keluar di bahagian perutnya.

Bagaimana pun, mangsa segera di bawa untuk mendapatkan rawatan segera di hospital yang berhampiran sehingga pihak hospital terpaksa menjalankan pembedahan kecemasan bagi menyelamatkan mangsa.

Sementara itu, menurut pihak polis tempatan kedua-dua suspek yang berumur 45 dan 50 tahun itu telah berjaya ditangkap. 

Tambah pihak berkuasa lagi, mangsa dikatakan tinggal seorang diri serta tidak mempunyai keluarga kerana kedua ibu bapanya telah lama meninggal dunia. Sumber: E Berita, Editor: Iera 


Advertiser